TRÄNINGSLÄGER 2018 - LAHOLM

DATUM: Lördag 28, Söndag 29, Måndag 30 April och Måndag 1 Maj
GUIDER: Vi kommer få den absolut bästa uppbackning i Laholm. Cyklister från Laholmcyklisten kommer att cykla med oss. Att cykla med cyklister från orten, kan ju inte bli bättre. Bättre cyklist ledare kan vi bara inte få.
BOR: Laholms Vandrarhem. Tivolivägen 4, 312 30 Laholm. Tel. 0430-133 18
BOENDE: 19 rum med 59 bäddar. 2, 3 och 4 bäddsrum.
INCHECKNING: Fredag eftermiddag/kväll.
UTCHECKNING: Tisdag innan klockan 10:00
TRÄNINGSPASS: Lördag, Söndag, Måndag, Tisdag. På tisdag använder vi källarutrymme för att duscha och byta om efter cyklingen avresedagen.
Vi har tillgång till ett litet gästkök med kylar, frys, ugn, micro, porslin etc. så om någon vill göra enklare måltider/fika så går det bra.
MÅLTIDER: Alla måltider äter vi på Vandrarhemmet, har hört att dom har ett fantastiskt kök.Frukostbuffé, Lördag, Söndag, Måndag och Tisdag. Middag, Lördag, Söndag och Måndag
Ev. matavvikelser tex vegetariskt, glutenfritt etc. ska meddelas oss senast 14 dagar före ankomst.
PRIS: 3 middagar, 4 frukostbuffé och 4 övernattningar. 1930:- per person. - Priset gäller för hela perioden, tyvärr kan vi inte göra pris reducering, om du inte är med alla dagarna eller inte äter frukostbuffé eller middag. Vi har fått ett TOTAL-PRIS.
Frukostbuffé ingår i totalpriset
Middag ingår i totalpriset
Lördag - Husets ljuvliga hummergratinerade flundrafilé. Serveras med potatisstomp
Söndag - Baconsprängd kycklingfilé i ostig parmesansås, slungad i pasta fettuccine
Måndag - Helstekt örtmarinerad kotlettrad som serveras med härlig het pepparsås och potatisgratäng
Till samtliga måltider serveras bröd och utvald grönsak tex Haricot verte, broccoli, coleslawsallad. Måltidsdricka och kaffe ingår. Du är välkommen att ta med egna starkdrycker om så önskas. Vandrarhemmet har inga rättigheter
Dessert ingår ej i totalpriset, men kan beställas. Tänk på att ni är i Skåne, och få en hemmagjord dessert från det skånska köket.
Lördag: Chokladmousse med likörgrädde - 75:- // Söndag: Äppelkaka med vaniljsås - 75:- // Måndag: Cheesecake med hallonsås - 75:-
Medtag eget sänglinne och handduk
AVRESEDAGEN: Grovstäda rummet före utcheckningen klockan 10:00. - Vik ihop täcket på sängen. - Töm papperskorgen. - Rengör toaletten/handfatet. - Skaka lätt av mattan och rengör golvet.
När du tryckt på skicka. Högst upp på denna sida ser du om din anmälan har skickats och blivit godkänd.
Anmälan är bindande.
 
Skapad med SurveyMesh